Een vraag die velen zich misschien al gesteld hebben is: wie of wat is DAM nu eigenlijk?
Wel laten we beginnen met ons even voor te stellen. Wij zijn Stijn en Kristien, papa en mama van 2 schattige kindjes en hebben een gedeelde passie voor alles wat met interieur en decoratie te maken heeft. Het is niet enkel onze job, maar echt een deel van ons leven.

Toen we in 2012 gingen samenwonen waren we in ons kleine huisje steeds aan het bedenken wat anders kon. Stilzitten is niet ons ding, maar uren brainstormen over een ontwerp of kast, daar krijgen we tonnen energie van.
Stijn is de krak op technisch vlak en vindt altijd wel oplossing om het onmogelijke, mogelijk te maken.
Kristien zorgt voor de “Finishing Touch”, het echte thuisgevoel aan de hand van kleuren, decoratie en materialen.

Na even nadenken besliste Stijn om als zelfstandige te starten in bijberoep. Omdat we vrij inspiratieloos waren wat de naam betrof kwamen we op DAM (van onze toenmalige straatnaam: Damstraat) en werd DAM- Design And More een feit.

Een volgende stap was de webshop van decoratie. Volgens Kristien een leuke hobby, die niest liever doet dan de decoratie in huis aanpassen. We begonnen dus met het stockeren van een beetje decoratie in enkele kleine kastjes (die Stijn uiteraard zelf maakte) en zijn tot op vandaag nog bezig met het uitbreiden van ons gamma.

We willen natuurlijk wel helemaal eerlijk zijn tegen jullie, daarom mogen we zeker niet vergeten te vermelden dat we enkele jaren wat “stilgezeten” hebben. De geboorte van onze kindjes, het verhuizen (en verbouwen) naar onze nieuwe thuis, maakte het, naast onze vaste job, allemaal net iets te druk om nog volop met DAM bezig te zijn. Wel pikten we bijna een jaar geleden de draad weer op en HOE?

DAM werd opgesplitst in DAM Interieur & DAM Decoratie! Of zeggen we beter: DAM Stijn en DAM Kristien? 🙂